Låna Pengar Online  

Billiga lån online

Här kan du ansöka om billiga lån direkt online. Ansökan är enkel och snabb.

Bästa tipset för att få billiga lån är att göra din ansökan direkt online hos olika långivare, du brukar då få lånet utan uppläggningsavgift och det är snabbt att fylla i dina uppgifter. Om du dessutom anlitar en av de 3 låneförmedlarna för vanliga banklån, eller privatlån, så kommer de att hjälpa dig hitta lån med låga räntor helt gratis, du slipper då själv lägga ner tid och de har redan kontakt med de flesta bankerna på marknaden vilket gör att du får lägsta möjliga ränta på ditt billiga lån.

Billiga Lån

Andra tips för att få billiga lån
  • Jämför de olika bankerna och kontakta dem själv vad den ena eller andra banken har gett för ränta och på så sätt kunna få lägre ränta om den ena banken vill sänka sin ränta under den andras ränta.
  • Minska amorteringstiden vilket innebär att du betalar av lånet snabbar, detta innebär att du måste betala mer per månad men den totala räntekostnaden blir lägre. Detta kräver att du har marginaler för att kunna göra detta.
  • Titta igenom din privatekonomi och sammanställ utgifter och inkomster och på så sätt har du själv bättre kontroll över din ekonomi och vet hur mycket du kan betala i räntekostnader och amortering. Du kanske även märker att du har onödiga utgifter som du kan undvika och på så sätt få mer pengar över till att betala mer för amortering och mer i ränta för större lån.
Här finns listan över billiga lån och de banker som erbjuder dessa.